LA VENEZIA SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3031 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Venezia Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2023 om 20:56 Heerlijke pizza's met lekkere dunne bodem en goed belegd.
2 jun 2023 om 10:11 Ik bestel hier regelmatig, beste pizza's van Schiedam en omstreken, en normaal gesproken bestel ik nooit ergens lasagna want dat is altijd teleurstellend, maar die van La Venezia is echt top.
30 mei 2023 om 16:50 Heerlijk genoten van de pizza samen met mijn zoontje, zo doorgaan La Venezia
29 mei 2023 om 21:09 Pizza was goed. Maar ik had gevraagd om de pizza om 18.30 uur te brengen omdat ik eerder niet thujs was. Uiteindelijk werd pizza veel te vroeg gebracht en werd het koud.
29 mei 2023 om 20:26 In 1 woord vreselijk! Bodem was super slap en heel vet. Een rubberen band met veel te veel kaas! Zelfs m’n zoontje vond het heel vies. Bezorger was vriendelijk en op tijd
26 mei 2023 om 23:36 Super lekkere pizza, zeker een aanrader!
26 mei 2023 om 21:40 Pizza was heerlijk, bezorger was ook lekker optijd
12 mei 2023 om 5:32 Heeeeel. Erg goed. Zo als altijd
8 mei 2023 om 8:56 Ik had 's middags al besteld en het eten kwam precies om de gevraagde tijd. Warm en heerlijk! Weer helemaal top!
7 mei 2023 om 12:49 Długi się czekało 25 minut po czasie nie za dobre
3 mei 2023 om 20:36 Was weer heerlijk, beste pizza's
2 mei 2023 om 19:38 Yummy!